• 2022. augusztus 16.

Legyen öröm az iskolakezdés

2020. augusztus 27. , ,
Legyen öröm az iskolakezdés

Egészen szeptember végéig várja az adományokat és felajánlásokat a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász a szervezet országos iskolakezdési támogatási programja keretében. Főként tanszereket, jó állapotban lévő iskolatáskákat, ceruzákat, tollakat, számológépeket várnak, de pénzbeli adománnyal is segítheti bárki a nehézsorsú gyermekeket és családokat a 1356-os adományvonalon keresztül.
A Veszprém-Főegyházmegyei Karitász igazgatója kiemelte: az iskolakezdési programot minden évben sokan segítik, évről-évre nő a támogatók száma, de folyamatosan növekszik a támogatottaké is, ezért minden felajánlásnak örülnek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).