• 2022. augusztus 16.

Vadászok adománya

Vadászok adománya

Több mint 1,2 millió forint értékű légzéstámogató eszközt vásárolt a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztálya számára az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. múlt év decemberében tartott országos programjuk bevételéből. A speciális készülék légzéselégtelenségben szenvedő gyermekek kezelésében nyújt nagy segítséget. Az adomány hivatalos átadásán elhangzott: tavaly 1200-an csatlakoztak a kezdeményezéshez az ország 19 megyéjében. Az akció idén is folytatódik, sőt, hazánk 2021-ben vadászati világkiállítást rendez, a jótékonysági program ennek képezi részét majd jövőre.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).