• 2022. augusztus 12.

Vendégmarasztaló napok

2020. augusztus 20. ,
Vendégmarasztaló napok

A biztonságos kikapcsolódásra, és a járványügyi előírások betartásának fontosságára hívták fel a jelenlévők figyelmét a 26. Nyárbúcsúztató Vendégmarasztaló Napok megnyitóján Alsóörsön.

A tóparti település legnagyobb rendezvénye idén éppen a vírus elleni védekezés miatt a korábbiaknál rövidebb ideig tart, elmaradnak a nagykoncertek és a 20.-ai tűzijáték is. A megnyitó keretében adták át a település legnagyobb elismerését az Alsóörsért kitüntetést, amit a településért végzett munkájának elismeréseként dr. Kontrát Károly a térség országgyűlési képviselője vehetett át.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).