• 2022. augusztus 11.

Új menetrend és parkolók

2020. augusztus 19. , ,
Új menetrend és parkolók

Négy napirendet tárgyalt szerdai rendkívüli közgyűlésén a veszprémi képviselőtestület a Kossuth – teremben.

Döntés született a helyi autóbusz menetrend szeptemberi változtatásáról, kezdeményezi a város a Mártírok úti Vérellátó parkolójának ingyenes tulajdonba vételét és parkolóház építését. Elfogadták a megjelentek a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 Munkacsoport létrehozását és a törvényi előírásoknak eleget téve módosították a közművelődési intézmények alapító okiratát. Szeptemberben újabb rendkívüli közgyűlés lesz a Városházán.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).