• 2022. augusztus 9.

Sikeres rendőri akció

2020. augusztus 18. ,
Sikeres rendőri akció

Augusztus 12- i Híradásunkban beszámoltunk arról, hogy a rendőrség példás gyorsasággal felderítette az ügyet és elfogta azt a férfi gyanúsítottat, aki Veszprém belvárosában, a Brusznyai utcai körforgalomban megrongálta a herendi porcelánból készült életfát és ezzel mintegy hárommillió forintos kárt okozott.

A sikeres akcióban nagy segítséget nyújtott a megyeszékhely egyik ismert vagyonvédelmi cége. A Veszprémi Járási Ügyészség indítványára a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).