• 2022. augusztus 9.

Olvasókert a könyvtárnál

2020. augusztus 18. ,
Olvasókert a könyvtárnál

Idén augusztusban is várja hétfőnként az érdeklődőket a színházkertben az olvasókert.

A kezdeményezést hat éve indította el az Eötvös Károly Megyei Könyvtár azzal a céllal, hogy a hétfői szünnapokon is tudjanak valamilyen szolgáltatást kínálni az olvasóknak. Az olvasókertben hagyományosan a legfrissebb napi-és hetilapok, színes folyóiratok, valamint az ingyenes városi kulturális kiadványok érhetők el, a gyerekeket pedig foglalkoztatósarok várja. Az olvasókert most augusztusban még két alkalommal 24-én és 31-én lesz nyitva 9 és 16 óra között időjárás függvényében. Használata díjtalan.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).