• 2022. augusztus 20.

Nyári iskolai felújítások

2020. augusztus 17. ,
Nyári iskolai felújítások

Végéhez közelednek a nyári karbantartási munkák a veszprémi oktatási intézményekben.

A Veszprémi Tankerületi Központhoz tartozó iskolákban jellemzően nyílászárókat, radiátorokat festettek, parkettát csiszoltak, vizesblokkokat újítottak fel a vakáció idején. Nagyobb felújítás volt a Simonyiban és a Cholnoky iskolában, előbbiben a kistornaterem vizesedését szüntették meg, utóbbiban a tornaterem világítását korszerűsítették. A Noszlopy gimnáziumban a tetőt javították ki, a Dózsában pedig a főépület és a Szent István épület közötti fűtési csövet cserélték ki.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).