• 2022. augusztus 14.

Alkotnak a kis cukrászok

Alkotnak a kis cukrászok

Vaníliás keksz és vajas kifli, bonbonok és pohárkrém- ezen a héten zajlik a kis cukrász tábor harmadik turnusa az Agóra Veszprém szervezésében.

A táborozók nagy része nem először ragad cukrászkanalat, az alaptudása sokuknak megvan, a táborban most emellé komoly önállóságot is kaptak. Az Agóra Veszprém által szervezett napközis programok a jövő héten zárulnak, akkor újra a kézműveskedés és a cukrászat kerül majd a középpontba, illetve a hét folyamán öt ország kultúráját és gasztronómiáját is megismerhetik a résztvevők.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).