• 2022. augusztus 9.

Alsóörsi Sörnapok

2020. július 9. , ,
Alsóörsi Sörnapok

Megkezdődtek az alsóörsi sörnapok. A Sirály parkban egészen vasárnapig kis- és nagyüzemi sörfőzdék, több mint 100 féle nedűt kínálnak.

A kiváló magyar sörök mellett cseh, belga, angol és német főzeteket is lehet kóstolni. Megtalálhatóak világos, barna és vörös sörök, savanyú kisüzemi különlegességek és közkedvelt nagyüzemi italok, így a kesernyésebb ízvilág kedvelői és a gyümölcsös sörök rabjai egyaránt megtalálják számításukat. Nem hiányoznak a finom sörkorcsolyák sem, grill, BBQ és hagyományos csülkös ételek is csalogatják a vendégeket. Izgalmas programokkal is készülnek a szervezők: ivóversenyek, sörtörténeti előadások és sakk szimultán versenyek is színesítik a rendezvényt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).