• 2021. november 28.

Minősítésre pályáznak

2020. június 22. ,
Minősítésre pályáznak

A Minősített Könyvtár cím elnyerésére pályázik a megyei könyvtár. A felkészülés részeként januártól 15 munkatárs vett részt könyvtári önértékelési tanfolyamon, jelenleg pedig a folyamatok, a stratégia, a marketing, a kommunikáció és a humán erőforrás területén öt munkacsoportban dolgoznak a kollégák azon, hogy felmérjék az erősségeiket, a gyengeségeiket és kijelöljék a fejlesztési irányokat.

Baranyai Tamás igazgató elmondta, vezetői pályázatában kiemelt helyen szerepelt a minőségbiztosítás. A Minősített Könyvtár cím elnyerésére az Emberi Erőforrások Minisztériumánál lehet pályázni. A pályázat célja, hogy elismerésben részesítse azokat a könyvtárakat és könyvtári tevékenységet folytató szervezeteket, amelyek évek óta magas színvonalú munkát végeznek.
Olyan nyilvános könyvtárak jelentkezhetnek a kiírásra, amelyek bevezették és több éve sikeresen alkalmazzák a minőségmenedzsment eszközrendszerét. A nyertes intézmények a címet 5 évig birtokolhatják. Veszprém megyében a megyei könyvtár lehet az első, amely megkapja az elismerést.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com