• 2022. augusztus 9.

MOL Mester – M Díj

2020. április 20. ,
MOL Mester - M Díj

A MOL Alapítvány kiemelkedő zenepedagógusi munkájáért a 2007-ben életre hívott országos rangú elismerést, a MOL MESTER – M Díjat adományozta Demel Eszter karnagynak.

Az alapítvány kuratóriuma évente tíz személyt választ ki a legérdemesebbek közül a sport, a művészet, a bölcsészet, valamint a tudomány területeiről, és a díjazott anyagi és erkölcsi elismerésben is részesül. A MOL MESTER – M Díjat idén virtuális átadón – vehették át a jutalmazottak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).