• 2022. augusztus 9.

New York a legfertőzöttebb

2020. április 9. , ,
New York a legfertőzöttebb

Már több, mint négyszázezren megfertőződtek Amerikában a koronavírus járványban.

A tizenötezret közelíti a halottak száma. New York állam az egyik legfertőzöttebb régió az államokban. A veszprémi Majer Barbara három éve él a Metropolisban, akinek férje született New York- i. A borzalmas számok ellenére az amerikaiak abban bíznak, hogy ezen a héten tetőzik náluk a világjárvány és utána csökken a fertőzések és a halálos esetek száma.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).