• 2022. augusztus 9.

Balettóra interneten

2020. április 2. , ,
Balettóra interneten

Balettóra távoktatással, akrobatikus rock and roll edzés közösségi oldalon keresztül, kreatív feladatok a táncosoknak – a veszprémi mozgásművészeti stúdiók is próbálnak alkalmazkodni a járvány miatt megváltozott helyzethez és igyekeznek folytatni a munkát.

Podolszkaja Viktória klasszikus balettet tanít, több mint száz gyermekkel foglalkozik több korosztályban. Miután bezárt az óráknak helyet adó Hangvilla, ő is elkezdte otthonról a munkát. Azt mondta, balettezni nem lehet megtanulni az interneten, az on-line órák azért fontosak, hogy a tanítványai ne felejtsék el, amit eddig megtanultak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).