• 2022. augusztus 9.

Sírpiknik

2020. március 19.
Sírpiknik

A koronavírus-járvány miatt leállt a veszprémi kulturális élet. Bezárt a Hangvilla, nem játszanak a színházak, nincs nyitva a megyei könyvtár, nem látogathatók a Laczkó Dezső Múzeum és a Művészetek Háza kiállítóhelyei sem. Ebben a helyzetben, szűk körben házi összpróbaként tartotta meg a Sírpiknik premierjét a Veszprémi Petőfi Színház. A darab három nőről, három barátnőről szól, akik különbözőképpen birkóznak meg azzal a helyzettel, hogy elvesztették a férjüket.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).