• 2022. augusztus 12.

77 történet dióhéjban

2020. március 9. , ,
77 történet dióhéjban

A közhiedelemmel ellentétben, a polgármester is csak egy esendő ember, akit sokszor sodornak az események újabb és újabb kalandok felé

– írja a 77 történet dióhéjban című kötet előszavában a szerző, Dióssy László. Veszprém korábbi polgármestere a közéleti szerepléseihez kötődő izgalmas, szórakoztató és érdekes sztorikból válogatott új könyvébe. Dióssy László az öniróniával fűszerezett anekdotakötetben egyebek mellett felidézi a rendszerváltás utáni időket, bemutat nagy embereket és érdekes ügyfeleket, valamint külföldi útjain megesett mulatságos sztorikat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).