• 2022. augusztus 16.

Átadták az óvodát Almádiban

2019. december 6. , ,
Átadták az óvodát Almádiban

Ünnepélyesen átadták Balatonalmádiban a Magocskák Óvodát, amelynek alapkövét januárban rakták le és mostanra elkészült a majdnem egymilliárd forintba került, európai színvonalú intézmény. Az európai uniós, állami és önkormányzati támogatással megépült nevelési intézménybe több, mint kétszázötven gyermek jár a tóparti városban, ami azt jelzi, hogy Almádi él, létezik, fejlődik és gyarapodik – mondta köszöntőjében Kontrát Károly országgyűlési képviselő.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).