• 2022. augusztus 12.

15. Megyei príma Díj

2019. november 18. ,
15. Megyei príma Díj

Az Orlando Énekegyüttes, Halmos Ferenc keramikus és Dr. Abonyi János kutató, a Pannon Egyetem dékánhelyettese vehették át idén a Megyei Príma Díjakat. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége helyi szervezetének elismeréseit 15. alkalommal ítélték oda. Gazsi Attila, a VOSZ elnökhelyettese a gálán arra hívta fel a figyelmet: a kultúra és a tudomány területén dolgozók közül eddig félszázan kapták már meg a megyei Príma Díjat és az azzal járó egy millió forintot.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).