• 2022. augusztus 12.

Szünidei programok

Szünidei programok

Kézműves foglalkozásokkal és játékos vetélkedőkkel várta az őszi szünet első napján a gyerekeket az Agóra Veszprém Kulturális Központ. Hűtőmágnest, madárijesztőt és nemezvirágot készíthettek. A kézműveskedést a Csa-ládika játékos vetélkedőkkel és családi hétpróbával egészítette ki. 

A kulturális intézmény a következő két napban is nyitva lesz a gyerekek előtt: kedden és szerdán is lesznek kézműves foglalkozások, emellett holnap a látványkonyhában kinyit az őszi csokigyár, szerdán pedig félelmetes Halloween-napi sütiket lehet majd készíteni.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).