• 2022. augusztus 12.

Nemes célra gyűjtenek

2019. augusztus 29. , ,
Nemes célra gyűjtenek

Egészség ezreknek, milliók a kórházaknak – ezzel a mottóval invitálja a veszprémieket a Richter Egészségváros. Az egyik legnagyobb gyógyszergyártó cég egész napos programjához csatlakozott a veszprémi önkormányzat és a Csolnoky Ferenc kórház is. Szeptember 14 – én a megyeszékhely belvárosi sétáló utcáján számos egészséggel is kapcsolatos program várja az érdeklődőket. Aki részt vesz az egészségügyi szűréseken, az hozzájárul egy nemes célú adomány gyűjtő akcióhoz – hangzott el a program sajtótájékoztatóján.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).