• 2022. augusztus 16.

Évadnyitó a Petőfiben

2019. augusztus 27. ,
Évadnyitó a Petőfiben

Öt nagyszínpadi bemutató, öt kamara előadás, két-két gyermek- és ifjúsági darab – ezzel várja a közönséget az idei évadban a Veszprémi Petőfi Színház. Az évadnyitó társulati ülésen elhangzott: mozgalmas nyarat zártak, játszottak Erdélyben és több hazai településen is, emellett tábort és előadásokat szerveztek Balatonalmádiban, a Magtárban. 

A teátrum több jótékonysági programban is részt vesz idén ősszel, tartanak nyílt napot és készülnek a színházépület várhatóan jövőre induló nagyrekonstrukciójára.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).