• 2022. augusztus 12.

Kukkantó című gyermekműsor 2019. augusztus 12-i adása

2019. augusztus 12.
Kukkantó

Az idén nyáron is csütörtök esténként zenés mesejátékok várják a családokat és a gyerekeket Tihanyban.

Kameránkkal a FOGI színház Vuk című előadásán jártunk, sőt a színfalak mögé is bekukucskáltunk.

Az előadás előtt a díszletek közt sétálva megtudtuk, hogy a színházi világban minden igazi , de azért van úgy, hogy mégsem az!

A képre kattintva megnézhetitek a kis VUK történetét és még néhány színpadi trükkre is fény derül! Jó szórakozást !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).