• 2022. augusztus 9.

Búcsú a 44 éves épülettől

Búcsú a 44 éves épülettől

Búcsúpiknik keretében köszöntek el az Egry Úti Körzeti Óvoda épületétől az óvodások és szüleik, az intézmény jelenlegi, valamint korábbi munkatársai.

Néhány hónapon belül ugyanis elkezdődhet az 1975-ben átadott óvoda újjáépítése. Az épületet teljesen elbontják, helyére egy 11 csoportszobás, korszerű, kétszintes, főzőkonyhával üzemelő létesítményt építenek. A beruházás megvalósítására az önkormányzat csaknem 1 milliárd forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi 2020 Program keretében.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).