• 2022. augusztus 16.

Fenntarthatóság mindenKOR

Fenntarthatóság mindenKOR

Ha még nem voltál, ne hagyd ki – így szól a VKSZ Zrt. Zöld Napjára szóló invitálás. Pénteken több, mint 800 diák és pedagógus fordult meg a társaság rendezvényén, ahol a fenntarthatóságra és a környezettudatos magatartásra hívták fel a látogatók figyelmét. 

Az idei év tematikája nyitott a művészetek irányába és kiemelt figyelmet kap a vízvédelem is. A szombati napon a családokat várják a Séd völgyébe a szervezők, ahol a Kukkantó Egyesület Gyermeknapi Kalandtúrája is kikapcsolódást kínál.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).