• 2022. augusztus 14.

Jazz és bor

2019. május 17. , , , , ,
Jazz és bor

Tíz nap, 30 koncert és több mint 30 borász – július 5. és 14. között ismét várják a jazz és a jó borok kedvelőit az Óváros téren a Rozé, Rizling és Jazz Napok programjai. 

A fellépők között lesznek jól ismert énekesek Tóth Vera, Szőke Nikoletta, Szűcs Gabi, de az idei fesztivál sok helyi zenésznek is bemutatkozási lehetőséget kínál. Több mint 30 balatoni borász kínálatát lehet kóstolgatni a zenehallgatás közben és újdonságként lesz egy buborékház is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).