• 2022. augusztus 12.

Sikeres fellépések

2019. május 2. ,
Sikeres fellépések

Mozgalmas év volt a tavalyi Rákász Gergely orgonaművész életében.
A művész 85 koncertet adott, elkészült két új CD anyag, megszületett második fia, elindult a Rákász Gergely alapítvány. 

Nyáron szülővárosában, Győrben nagyszabású szabadtéri koncerttel ünnepelték 25 éves jubileumát. Idén májusban három programmal érkezik régiónkba. Veszprémi, ajkai és pápai koncertjein elsősorban Vivaldi és Bach művek csendülnek majd fel, és a közönség ízelítőt kaphat abból is, hogy milyen hatással volt egymásra a komolyzene két óriása.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).