• 2022. augusztus 12.

30 éves a Vetési

30 éves a Vetési

30 éves a Vetési Albert Gimnázium. A jubileum alkalmából nyitott tanítási napot tartott az intézmény. A „Vetési kávézóban” volt és jelenlegi tanárok és diákok eleveníthették fel élményeiket, a galériában iskolatörténeti kiállítás nyílt, voltak sportprogramok és az intézmény falában elhelyeztek egy időkapszulát is. A rendkívüli tanítási napon az intézmény udvarán 30 tő orgonát ültettek diákok és tanárok és volt több játékos vetélkedő is. A Vetésiben jelenleg húsz osztályban mintegy 650 diák tanul.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).