• 2022. augusztus 16.

Születésnapi nagykoncert

2019. március 25. , ,
Születésnapi nagykoncert

A Roy és Ádám nevű formáció idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját. A kerek jubileumot egy különleges, szimfonikus nagykoncerttel ünneplik meg a veszprémi Hangvillában. Március 31-én, vasárnap 19 órai kezdettel a zenekar slágerei mellett kevésbé ismert dalok és az új lemez nótái is felcsendülnek eddig még nem hallott hangszerelésben. Roy és Ádám hazajárnak Veszprémbe: rendszeresen zenéltek helyi klubokban és rendszeres fellépői voltak az Utcazene Fesztiválnak is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).