• 2022. augusztus 9.

Balluff üzem Csetényben

Balluff üzem Csetényben

Új gyártóüzemet avatott a Balluff Elektronika Kft. Csetényben.

A családi tulajdonú német cég mintegy 100 új munkahelyet teremtett a beruházással, így Magyarországon elsőként valósult meg az elképzelés, miszerint a “munkahelyet házhoz viszik”. Az 1600 négyzetméter alapterületű gyártócsarnok építését a település önkormányzata finanszírozta, a gyártóberendezéseket a Balluff biztosította. Az elektronikai eszközöket gyártó üzemet rekordidő alatt építették fel mindössze fél év alatt. Komáromi Edit, a Pénzügyminisztérium főosztályvezetője beszédében hangsúlyozta: fontos, hogy az országban a gazdasági növekedés kiegyensúlyozott legyen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).