• 2022. augusztus 12.

Nőtt az ittas vezetők száma

Nőtt az ittas vezetők száma

Duplájára nőtt az ittasan okozott, személyi sérülésekkel járó közúti balesetek száma a tavalyi évben az előző évi adatokhoz képest a veszprémi rendőrkapitányság illetékességi területén. Az egyenruhások ezért a következő hónapokban minden nap tartanak olyan közúti ellenőrzéseket, ahol a szondák is előkerülnek. Az idén már két olyan baleset történt a megyeszékhelyen, ahol bizonyítottan ivott a sofőr. Az egyik esetben az autóban ülők súlyos sérüléseket szenvedtek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).