• 2022. augusztus 14.

Jegyeskurzus indult

Jegyeskurzus indult

A család, a hűség, a házasságon belüli intimitás, a gyermeknevelés és a templomi esküvői szertartás is témája a most indult jegyeskurzusnak. A Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodája által szervezett idei első házasságfelkészítő tanfolyamra 17 pár jelentkezett. 

Heti rendszerességgel hét héten keresztül várják a házasulandókat, akiknek többi között Márfi Gyula érsek is előadást tart. A Családpasztorációs Iroda május végén újabb kurzust indít jegyespároknak, erre még lehet jelentkezni.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).