• 2022. augusztus 12.

Hybrid Theory

Hybrid Theory

„Hybrid Theory” – ezzel a címmel nyílt meg Hegyeshalmi László festőművész kiállítása a Művészetek Házában. Az intézmény igazgatója három helyszínen, a Csikász galériában, a Várgalériában és a Dubniczay – palota magtárában mutatja be munkáit. A válogatás kiállításon mintegy 100 grafika, festmény, nyomat, objekt és installáció látható, a 60-as évek végétől egészen napjainkig. Hegyeshalmi Lászlónak itt Veszprémben több egyéni kiállítása is volt már, és csoportos tárlatokon is szerepelt, de az általa vezetett intézményben most állít ki először.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).