• 2022. augusztus 12.

Megyei Príma Díj

2018. november 19. ,
Megyei Príma Díj

A Veszprém Megyei Prima – díj tökéletesen alkalmas arra, hogy a művészet és a tudomány értékeit a közösség elé állítsa, ez az elismerés azt üzeni, hogy a gazdasági élet szereplői is fejet hajtanak a kulturális eredmények előtt – ezt mondta a megyei Príma Díjak átadó ünnepségén a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém megyei Szervezetének elnöke, Gazsi Attila. A VOSZ és a Megyei Príma Díj Alapítvány 14. alkalommal szervezte meg az ünnepséget. Idén a Vass- gyűjtemény alapítója Vass László, Szokolai László úszóedző, és a Gizella Női Kar vehették át a kitüntetést.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).