• 2022. augusztus 12.

Elkezdődtek a bérlethangversenyek

2018. október 22. ,
Elkezdődtek a bérlethangversenyek

Elkezdődött a Mendelssohn Kamarazenekar 2018/19 évadának bérletes hangversenysorozata. Az idén 33 éves együttes idei bérletsorozatában öt dupla-hangverseny lesz majd látható és hallható 2018. októbere és 2019. májusa között. Az elmúlt évekhez hasonlóan vendégművészek is fellépnek majd a Mendelssohn Kamarazenekarral úgy, mint Perényi Miklós Kossuth-díjas gordonka-, Várjon Dénes Liszt,- és Bartók-Pásztory díjas zongoraművész, valamint Giovanni Guzzo hegedűművész, a Londoni Szimfonikusok és a Budapesti Fesztiválzenekar koncertmestere.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).