• 2022. augusztus 12.

Uzsonnás doboz ajándékba

2018. szeptember 25. ,
Uzsonnás doboz ajándékba

Több mint 600 uzsonnás dobozt adtak első osztályos tanulóknak a VHK Nonprofit Kft. és a Bakony – Balaton Környezetvédelmi Oktatóközpont vezetői a cég Kistó utcai oktatótermében. Az „uzsidoboz” akció célja, hogy minél kevesebb csomagolóanyagot használjanak a családok és ezzel jelentős mértékben csökkentsék a hulladékképződést. A környezettudatos szemléletet kialakítását nem lehet elég korán kezdeni – hangzott el a sajtótájékoztatón, ahol a praktikus és naponta újrahasználható dobozok átadásra kerültek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).