• 2022. augusztus 12.

Koncert az idősotthonban

2018. szeptember 13.
Koncert az idősotthonban

A több éve sikeresen zajló „Közösségi Hét” elnevezésű programsorozat keretében adott koncertet a veszprémi Életöröm Idősek Otthonában a Budapesti Fesztiválzenekar egyik kamaracsoportja. Az öttagú vonósegyüttes produkcióit nemcsak a nyugdíjasház lakói, hanem az egyik helyi magánóvoda nagycsoportosai is meghallgathatták. A Budapesti Fesztiválzenekar kisegyüttesei évente három alkalommal- szeptemberben, áprilisban és júniusban- idősotthonokat látogatnak meg országszerte, az egyhetes turnék alatt 15 idősotthont keresnek fel, ahol ingyenes koncerteket adnak az ott lakóknak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).