• 2022. augusztus 16.

Villámcsődület a belvárosban

2018. április 10. , ,
Villámcsődület a belvárosban

A közösségi média és a média tudatos használata vagy különbség a valóság és az internet világa között, ezekkel a témákkal is foglalkoznak kilenc napon keresztül azok a fiatalok, akik az Európai Unió Erasmus+ programjának keretében tartózkodnak Veszprémben. Elsősorban a középiskolás korosztályt célozzák meg a 18 és 30 év közötti résztvevők, de kedden például egy villámcsődülettel a Kossuth utca járókelőinek figyelmét is fel kívánták hívni arra: nem minden információ vagy hír igaz, amivel az interneten találkozunk.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).