• 2022. augusztus 12.

VeszprémFest koncertfilm

2018. január 24. , ,
VeszprémFest koncertfilm

Zsúfolásig megtelt a Hangvilla nézőtere az idén negyedik alkalommal megrendezett VeszprémFest koncertfilm vetítésén. A térítésmentesen látogatható esemény egyre népszerűbb a veszprémiek körében. 2004 óta évről – évre készül zenés filmösszeállítás a fesztiválról, idén egy hosszabb és két rövidebb filmet is bemutattak a 2017 évi programokról. A Veszprém Televízió nézői a The New Power Generation rövidfilmet január 26 – án, pénteken 20,20 perckor, a Heather Small összeállítást január 27 – én, szombaton 19,55 perckor, míg a Richard Bona koncertfilmet január 28 – án, vasárnap 19,00 órakor tekinthetik meg.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).