• 2022. augusztus 9.

Új ügyvezető – főszerkesztő

Új ügyvezető - főszerkesztő

Több fontos napirendet is tárgyalt az év utolsó közgyűlésén a veszprémi képviselő testület. A közgyűlés elején szót kapott Némedi Lajos Veszprém alpolgármestere, aki úgy fogalmazott, hogy lezárult egy közel két éve ellene zajló, aljas lejáratási kísérlet. Döntés született ügyvezetők megválasztásáról is. Török Lászlónak, a Növény és Vadaspark vezetőjének határozatlan időre szavazott bizalmat a testület. A tizennyolc év után nyugdíjba vonuló Szegedi László helyét Herendi Gábor veszi át a Veszprém Televízió ügyvezető – főszerkesztő posztján január elsejétől.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).