• 2022. augusztus 12.

Átadták a Megyei Prima-díjakat

2017. november 20.
Átadták a Megyei Prima-díjakat

A hétvégén a Megyeháza Szent István termében 13. alkalommal adták át a Megyei Príma díjakat. Az idei gálán az Év vállalkozója cím mellett a magyar színház és filmművészet, valamint a magyar tudomány és a magyar filmművészet kategóriában díjazta a jelölteket a kuratórium. Gazsi Attila, a VOSZ megyei elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott, a Príma Díj egy közösség elismerése, mely azt mutatja, hogy az alkotók tehetsége soha nem lehet önmagáért való.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).