• 2022. augusztus 9.

Gyermekétkeztetési roadshow

2017. november 6. , ,
Gyermekétkeztetési roadshow

A speciális táplálkozási igényekről és a gyermekétkeztetés körülményeinek javításáról is szó lesz jövő kedden Veszprémben egy gyermekétkeztetéssel kapcsolatos fórumon.A rendezvényre pedagógusokat és szülői munkaközösségek képviselőit várják. Az előadássorozatot a Hungast Csoport szervezi. Többi között arra is szeretnék ráirányítani a figyelmet, hogy az iskolai menzákon kevés az idő az ebédelésre – hangzott el a roadshow-ról tartott városházi tájékoztatón.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).