• 2022. augusztus 16.

Véget ért az Auer Fesztivál

2017. augusztus 7. , ,
Véget ért az Auer Fesztivál

Az Auer Lipót által alapított orosz hegedűiskola egyik leghíresebb képviselőjének koncertjével vasárnap véget ért a III. Auer Fesztivál. Egy nappal korábban Frankl Péter zongoraművész muzsikált a Hangvillában, majd a swing és a jazz világába repítette a közönséget Tcha Limberger és a Canarro együttes. A III. Auer Fesztivál keretében 5 nap alatt, 3 helyszínen, 10 koncert és a világ élvonalába tartozó hegedűsök várták a zenekedvelő közönséget a királynék városában.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).