• 2022. augusztus 12.

Elkezdődött az Auer Fesztivál

2017. augusztus 3. , ,
Elkezdődött az Auer Fesztivál

Az Auer trió koncertjével elkezdődött a III. Auer Fesztivál. Veszprém legfiatalabb nyári zenei programja idén 5 nap alatt 3 helyszínen 10 koncerttel és a világ élvonalába tartozó hegedűsökkel várja a zenekedvelő közönséget. Csütörtökön este Aleksey Igudesman ad koncertet a Hangvillában a Mendelssohn Kamarazenekarral közösen, pénteken pedig a Gárdonyi Ifjúsági Kamarazenekar, a Zeneakadémia ifjú tehetségei, majd pedig Ray Chen mutatkozik be a fesztivál keretében.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).