• 2022. augusztus 12.

Festett kukák a belvárosban

2017. július 20. , ,
Festett kukák a belvárosban

Többek között Hundertvasser, Van Gogh és Picasso egy – egy alkotásának másolatával díszített, valamint egyedi stílusokban festett hulladék tárolók lesznek láthatók hamarosan Veszprém belvárosában. Az utcazene fesztivál alkalmából a VKSZ Zrt. kuka dekorációs pályázatot hirdetett, melynek nyertes munkáit a Kossuth utcán állítják ki a szervezők. A pályázat győztes alkotásai mellett, a Zirci III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium diákjai által díszített hulladék tárolók is megjelennek majd a különleges kiállításon.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).