• 2022. augusztus 12.

Indul a VeszprémFest

2017. július 12. ,
Indul a VeszprémFest

Richard Bona és zenekarának koncertjével szerda este elkezdődik az idei VeszprémFest. 2016 – os Heritage című albumuk anyagát adják majd elő.  A kameruni származású énekes már harmadszor lép fel a fesztiválon. A várható esős időjárás miatt az este 9 órakor kezdődő koncertet a História kert helyett a Veszprém Arénában tartják, ahol Bonáék előtt 8 órától Pátkai Rozina zenél. A koncertekre a helyszínen állójegyeket még lehet vásárolni.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).