• 2022. augusztus 9.

Veszprémi Tavaszi Fesztivál

2017. február 21.
Veszprémi Tavaszi Fesztivál
A Pannon Várszínház idén tízedik alkalommal megrendezett előadássorozata március 12-én veszi kezdetét a veszprémi teátrum Padlás című musicaljével. A vendég produkciók sorában Tordai Teri és Béres Ilona előadásában A Szkalla nővérek című darab, a Sej, szellők című úttörő revü és Csányi Sándor önálló estje is helyet kapott. A dunaújvárosi Bartók Táncszínház társulata két előadással szerepel a fesztiválon. A Kármen című táncfantáziát március 25-én láthatja a közönség, a Play című gyermek táncszínházi produkcióval pedig március 21-én 10 és 15 órakor várják a legkisebbeket.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).