• 2022. szeptember 29.

Vizsgálatot sürgetnek

2017. február 9.
Az önkormányzati képviselők és a térség független országgyűlési képviselője a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatójukon azonnali vizsgálatot szorgalmaztak és várják annak a nyomozásnak az eredményét is, amely a polgármester feljelentése alapján indult az ISZSZ belső ellenőri jelentése kapcsán.

 
A Fidesz helyi szervezete közleményben reagált az ellenzéki képviselők sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A többi között azt írták: A veszprémi MSZP-s és DK-s képviselők, kiegészülve az ál-független baloldali országgyűlési képviselővel ismét bebizonyították, hogy bort isznak, miközben vizet prédikálnak.
 
Sajnálattal látjuk, hogy Katanics Sándor ismét nem a bocsánatkérésre használta a veszprémi nyilvánosságot, hogy elnézést kérjen egy köztiszteletben álló újságíró nyilvános becsmérlése és megfenyegetése okán.
Sajnálattal látjuk, hogy Kész Zoltán, Veszprém árnyékképviselője sem arról kívánt beszámolni a választóinak, hogy milyen okokból kifolyólag nem jár be a munkahelyének számító Országgyűlés Igazságügyi Bizottsági üléseinek közel kétharmadára.
Sajnálattal látjuk, hogy Hartmann Ferenc sem a hozzá, valamint baloldali párttársaihoz köthető szentgáli földterületek ködös és tisztázatlan megvételének körülményeit kívánta tisztázni.
Felszólítjuk az ellenzéki képviselőket, hogy a rágalmazással és lejárató kampánnyal azonnal hagyjanak fel és mindenek előtt tisztázzák saját ködös ügyeiket- áll a közleményben. 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com