• 2022. augusztus 12.

Plockba igazol a kapus

2017. február 3.
Plockba igazol a kapus
A 21 éves magyar hálóőrnek, a két világsztár Mikler Roland és Mirko Alilovic mellett csak korlátozott játéklehetőség jutott Veszprémben, ezért is döntött a váltás mellett. Borbély két éves szerződést írt alá a lengyel klubbal, reményei szerint a következő időszak meghatározó lesz karrierjének építésében. A lengyel Wisla Plock gárdája az utóbbi három évben a Bajnokok Ligája nyolcad döntőjének résztvevője volt, emellett a lengyel bajnokság hétszeres győztese.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).