• 2022. augusztus 16.

Katanics Sándor kérjen bocsánatot!

2017. január 9.
Katanics Sándor kérjen bocsánatot!
A kormánypárti képviselő azt a kérdést is feltette, képes – e bocsánatot kérni hibájáért Katanics Sándor. A közelmúltban, a közösségi médiában a Veszprémi 7nap szerkesztőjére becsmérlő bejegyzést tett egy, a városban dolgozó blogger, a baloldali politikus pedig ugyanezen a felületen helyeslően nyilatkozott a posztról. 

Katanics Sándor közleményben reagált a Czaun János sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A DK önkormányzati képviselője a többi között azt írta: Czaun János figyelmét szeretném felhívni arra, hogy egyszer már nagy nyilvánosság előtt állított rólam olyasmit, ami miatt nagy nyilvánosság előtt elnézést is kellett tőlem kérnie. Akkor is igaztalan dolgokkal vádolt. Ne próbálkozzon, nem átgondoltan megírt sajtócikkek alapján most újra! Nem félemlítettem meg senkit, akik ismernek tudják jól, az erőszak minden formája távol áll tőlem. A demokráciát nem tőlem, hanem a Fidesztől és kiszolgálóitól kell óvni.”- áll a közleményben.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).