• 2022. augusztus 12.

Bombariadó

2016. november 24.
Bombariadó
A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és közel két órán át, tűzszerészek bevonásával vizsgálták át a bíróságot. A bombariadó idején sem autóval, sem gyalogosan nem lehetett megközelíteni a várat. A szakértők fél egy környékén végeztek a kereséssel, ezt követően oldották fel a zárlatot, meg nem erősített információink szerint gyanús szerkezetet nem találtak. Az ügyben a veszprémi városi rendőrkapitányság, közveszéllyel fenyegetés bűncselekményének alapos gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás folyamatban van, az elkövető akár öt éves szabadságvesztéssel is sújtható.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).