• 2022. augusztus 9.

Pályaválasztási kiállítás

2016. október 26.
Pályaválasztási kiállítás
A rendezvény alapvető célja most is az volt, hogy segítséget nyújtson a pályaválasztás előtt álló diákoknak, szüleiknek a sikeres döntés meghozatalában, alapozva a helyi oktatási és munkaerő-piaci lehetőségekre. A látogatók a kiállításon átfogó ismereteket szerezhettek a térségben működő gimnáziumokról, szakgimnáziumokról, szakközép- és szakiskolákról, az iskolai rendszerű és iskolarendszeren kívüli továbbtanulási lehetőségekről, valamint az egyes szakmákról, a gyakorlati képzés feltételeiről a képzőhelyet biztosító munkáltatók bevonásával.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).